Упражнения за долна част на гърдите - 3 Май 2013 - Блог - Начална страница ucozshablony.ru

Сайта е преместен на нов адрес 
http://kliuki.ovo.bg

Главна » 2013 » Май » 3 » Упражнения за долна част на гърдите
09:10
Упражнения за долна част на гърдите

gyrdiМного често влизайки във фитнес залата тренираме неправилно мускулите на гърдите, като залагаме най-вече на добре развита средна част, след това тренираме за горна част на гърдите, а упражнения за долна част на гърдите правим рядко и съвсем плахо. Красивите гърди обаче изискват симетрия, а добре оформената долна част дава обем на гърдите, кара ги да изглеждат по-големи и напомпани. Ако и на вас долната част на гърдите изостава, нека да ви покажем няколко упражнения за гърди, който ще наваксат пропуснатото.

 

Упражнения за гърди

Преди да започнете с тези упражнения за гърди, добре е да загреете всички стави на ръцете, да разпънете мускулите. Ако долната част ви е изоставаща започнете програмата си за гърди имено с тази част.

Упражнения за гърди – кофички

Кофичките са едно от най-добрите упражнения за долна част на гърдите. При изпълнението им се натоварва трицепса и рамото. За да тренирате правилно за гърди с това упражнение, трябва да спускате максимално до долу и тялото да е приведено на пред. По този начин се използва ъгъла на избутване за да се товари долната част на гърдите. Правилното изпълнение на кофички изисква техника и много сила. В зависимост от вашето физическо състояние определете колко повторения може да направите. Подредете ги в 3 серии.

Упражнения за гърди с щанга

Следващото упражнение за гърди това е избутване на лост от наклонена лежанка. Това е базисно упражнение и няма как да тренирате правилно гърдите без него. Започнете със свръх килограми и направете 10 повторения. Намалете след това тежестта на лоста с по 2.5 кг от всяка страна и направете още 10 повторения. Кратка почивка и свалете още 2.5кг. и направете 10 повторения. По този начин ще натоварите максимално гръдния мускул. Ако се погледнете в огледалото ще видите как се е напомпила долната част на гърдите, а резултата ще ви хареса.

Упражнения за долна част на гърдите с дъмбели

Третото упражнение за долна част на гърдите е за ентусиастите, които искат да развият мощна долна част. Това упражнение не е нужно да се прави, може да приключите с първите две упражнения за гърди и да продължите тренировката за средната част на гърдите.

Упражненията с дъмбели дава по-голям ъгъл на сцепление и натоварват по-различен начин мускулите на гърдите. За да натоварите долната част на гърдите с това упражнение използвайте отново наклонена на долу лежанка или ако фитнес залата разполага с наклонена на долу пейка. Изберете дъмбели, които да може да изтласкате поне 10 пъти и направете три серии.

След края на трите упражнения за гърди ще усетите истинско натоварване, съблечете тениската и се погледнете в огледалото, вярвам че ще ви хареса гледката. С това обаче не свършва вашата тренировка за гърди следват упражнения за средна част и горна част на гърдите.
Категория: Фитнес и упражнения | Преглеждания: 47 | Добавено от: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Общо коментари: 0
Ваше Имя:*
Ваш E-Mail:*
Код *:


Если вам необходим бесплатный UCOZ шаблон , то его можно скачать с ucozshablony.ru без регистрации.
Можно также поискать шаблоны для UCOZ на truetemplates.ru.
Не нашли подходящий юкоз шаблон? Не беда, заходите на promowebber.ru и скачивайте новые ucoz шаблоны бесплатно для ваших сайтов на юкозе
Если UCOZ вам не подходит и ваш выбор - джумла, то joomla 2.5 шаблоны - это то, что вам действительно необходимо.
Ну а для поклонников DLE - шаблоны для DLE можно скачать без ожидания и регистрации на очень высокой скорости.
Если же ваш нужны шаблоны для wordpress 3 на русском языке, то качайте их бесплатно и наслаждайтесь качественным дизайном своих сайтов.