Болки в очите - 4 Февруари 2013 - Блог - Начална страница ucozshablony.ru

Сайта е преместен на нов адрес 
http://kliuki.ovo.bg

Главна » 2013 » Февруари » 4 » Болки в очите
13:38
Болки в очите

ochi kompresВ днешно време очите ни са изложени на непрекъснато напрежение постоянно стоене пред компютрите, шофиране, гледане на телевизия и всичко това често се комбинира със стоене до късно и често недоспиване, което от своя страна води до болки в очите.

В някои случаи болките в очите може да се дължат и на неподходящо осветлени като в това число се включва вида на светлина идваща от лампата както и ъгъла, под който падат лъчите на светлината при четене също допринасят за болки в очите, а ако не се вземат и правилни мерки срещу това на по-късен етап може да доведе до разваляне на очите и поставяне на очила.

При болки в очите лекарите съветват да се опитате да избегнете горни фактори и да наблегнете на консумацията на източници на витамини и най-вече източници на витамин А. Ако ежедневието ви е свързано с психическо натоварване и в края на работния ден очите ви са изморени се препоръчва да фокусирате погледа си за 2-3 минути в някоч отдалечена точка в стаята като по този начин ще им дадете малко шанс да си починат.

За да си спестите стрес на очите избягвайте рязката смяна и преминаването от светли в тъмни помещения. Рязката смяна на интензивността на осветяване е силен дразнител.

При болки в очите
Ако имате системни болки в очите народните лечители препоръчват преди лягане да си правите компреси на очите. Препоръчва се да се прави компрес от лайка, добър облекчаващ ефект се наблюдава и при използване на живовляк и екзотични зелен чай.

Народните лечители съветват стаите ни да бъдат в свежи и успокояващи цветове. Препоръчват се небесното синьо и зелено, а червеният и черният цвят трябва да се избягват.
Категория: Здраве | Преглеждания: 63 | Добавено от: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Общо коментари: 0
Ваше Имя:*
Ваш E-Mail:*
Код *:


Если вам необходим бесплатный UCOZ шаблон , то его можно скачать с ucozshablony.ru без регистрации.
Можно также поискать шаблоны для UCOZ на truetemplates.ru.
Не нашли подходящий юкоз шаблон? Не беда, заходите на promowebber.ru и скачивайте новые ucoz шаблоны бесплатно для ваших сайтов на юкозе
Если UCOZ вам не подходит и ваш выбор - джумла, то joomla 2.5 шаблоны - это то, что вам действительно необходимо.
Ну а для поклонников DLE - шаблоны для DLE можно скачать без ожидания и регистрации на очень высокой скорости.
Если же ваш нужны шаблоны для wordpress 3 на русском языке, то качайте их бесплатно и наслаждайтесь качественным дизайном своих сайтов.